Ecigg butiker för dig som vill sluta röka

​​När du vill sluta röka kan svenska elcigarett butiker vara ett bra alternativ för dig. Att sluta röka på egen hand kan vara mycket svårt och till och med kännas omöjligt. Därför är det bra att ha ett alternativ till rökningen. När du väljer att börja med ecigg istället för att röka vanliga har du tagit ett stort steg och det är även en större chans att du kommer att lyckas med att sluta röka. 

Det finns många ecigg butiker där du till exempel kan testa olika ejuicer (utan nikotin) för att välja ut vilken smak som du tycker bäst om. Det är nämligen lite roligare att röka en ecigg. Du kan röka vilka typer av smaker du vill och vanlig tobakssmak finns inkluderad för dig som njuter av smaken av en cigarett. För dig som vill testa något nytt finns som exempel hallon, choklad, lakrits, ananas, cola och citron.

Köp ett startkit

När du vill sluta röka är det absolut smidigast och billigast att börja med ett startkit. På så sätt har du allt det som du behöver för att du ska komma igång. Oftast ingår även ejuice i ett startkit och du kan välja mellan ett par smaker. 

När du väljer att röka ecigg kommer du att spara väldigt mycket pengar då det är mycket billigare att röka ecigg efter att du har kommit igång, dessutom kommer du inte att utsätta någon för passiv rökning och du kan röka var du än befinner dig. Till och med inomhus under vintern så du kommer inte att behöva gå ut och röka om du inte vill. Detta är en fantastisk fördel och det kommer att bli mer en njutning än ett måste. Dessutom kan du trappa ned i den takt du själv vill om målet är att sluta röka helt. Skaffa dig nya vanor!​